Berichtgeving m.b.t. Corona


18 december 2020
Afgelopen week hebben we helaas te horen gekregen dat Nederland
“op slot” gaat. Ook de scholen moeten sluiten en onderwijs gaat weer op afstand. Dit geldt ook voor de scholen van ’s Heeren Loo Onderwijs.
Wij beseffen dat de situatie opnieuw veel vraagt van iedereen. We hopen dan ook dat oplossingen snel in zicht komen door de aangekondigde maatregelen en dat we snel weer terug kunnen naar een normale situatie. Tot die tijd moeten we samen volhouden en elkaar blijven steunen.

Inmiddels hebben alle leerlingen en ouders bericht gehad van de school over hoe de periode na de kerstvakantie ingevuld zal worden. De school van uw kind zal u op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen.
Voor meer informatie over de sluiting van de scholen kunt u kijken op de website van de Rijksoverheid.

Voor nu willen we u allen een hele mooie kerst toewensen en een fijne jaarwisseling in goede gezondheid met elkaar.

 

 

november 2020
De scholen van ’s Heeren Loo Onderwijs zijn allemaal open en alle scholen werken met maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. Dat betekent onder andere de 1,5 meter afstand, een hygiëneprotocol, stoelen en tafels ruim uit elkaar, ontsmettingsmiddelen in lokalen en looproutes in de school. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het protocol voor het VSO.

Alle communicatie rondom de maatregelen m.b.t. het Coronavirus verloopt via onze scholen. Zij informeren hun ouders en leerlingen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de school van uw kind.

Wij volgen nauwgezet de richtlijnen op van het RIVM en de overheid. Voor het stafbureau van
’s Heeren Loo Onderwijs betekent dit dat stafbureaumedewerkers grotendeels thuis werken. Ons stafbureau is bereikbaar via het mailadres: info@shlonderwijs.nl. Op werkdagen streven wij ernaar zo snel mogelijk te reageren.