Ouder(s)/verzorger(s)

Als ouder in de medezeggenschapsraad (MR)

Wilt u meedenken met De Lasenberg? De MR komt eenmaal in de zes weken bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. Wij zijn op zoek naar ouders die het fijn vinden om mee te denken over het beleid van de school en daarbij de belangen van ouders in het oog houden. Voor uw meedenken en inzet krijgt u een onkostenvergoeding van 25 euro per keer. Als ouder kunt u zichzelf opgeven als ouderlid bij de medezeggenschapsraad van De Lasenberg. Als er een vacature is voor ouderlid, dan wordt er contact met u opgenomen.
U kunt zich aanmelden voor de MR op lasenberg@shlonderwijs.nl U kunt natuurlijk ook eerst een kennismakingsgesprek aanvragen om te kijken of lid worden van de MR wat voor u is. Wij staan u graag te woord.

MR De Lasenberg

 

Vrijwillige ouderbijdrage en sponsoring

Scholen kunnen ouders om een vrijwillige bijdrage vragen. De vrijwillige ouderbijdrage is een vrijwillige financiële bijdrage van ouders aan de school van hun kind. Van deze bijdrage betalen we o.a. sinterklaascadeautjes, kerstviering en schoolreisjes. Wij vragen u om een vrijwillige ouderbijdrage van €50,- per leerling. U kunt de betaling van de ouderbijdrage overmaken op rekeningnummer IBAN: NL86 INGB 0683 9498 37 met vermelding van de naam van de leerling.
Wij maken geen gebruik van sponsoring. Voor sommige activiteiten maken wij wel gebruik van subsidies. Met deze subsidies organiseren wij culturele activiteiten in en buiten school.